Project

Revit-template en -training voor Van Hoften Installatietechniek

Samen met Frits Cornelius en Anko de Rooij van i-Commit hebben we een lesprogramma voor ons bedrijf opgezet. Frits en ik zijn vervolgens samen naar onze buitenlandse vestiging gegaan, om onze engineers daar in één week tijd kennis te laten maken met Revit en daadwerkelijk met de software te leren werken.

Project

Nieuwbouw RIVM: kantoren en hoogwaardige laboratoria

Aan de rand van het Utrecht Science Park verrijst een 18 verdiepingen tellende glazen toren, met kantoren en laboratoria. ‘Dit wordt één van de meest hoogwaardige labs die we in Nederland hebben’, aldus Melvin Epping, projectmanager Opwekking & Toren bij MEET.

Project

DC7: duurzaam en energiezuinig distributiecentrum

Het DC7 gebouw van Prologis valt op door zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Projectengineer Arthur Hiemstra: “Met name de grote afstanden (> 200 meter) die overbrugd moesten worden speelden een centrale rol in het project”.

Project

3D-werk voor Erasmus Medisch Centrum

De verbouw en nieuwbouw van het Erasmus Medisch Centrum in het centrum van Rotterdam is een grootschalige operatie. Jan Langelaar, project directeur van installatiecombinatie IEBU, is dan ook niet voor niets trots op het project.

Project

BREAAM Excellent gebouw op Wageningen Campus

Schrijvers Technische installaties werkte samen met de experts van i-Commit voor het ontwerp van dit gebouw met BREEAM Excellent duurzaamheidslabel. ‘Betrokken BIM-engineers met veel vlieguren’, aldus Paul Laurensse van Schrijvers.

Project

Datacenter met hoog detailniveau

‘Het ontwerpen van een datacenter is een complex project. Waar kwaliteit en betrouwbaarheid ontzettend belangrijk zijn. Alles moet kloppen en er mag absoluut niets mis gaan.’ Roy Scheidsbach van Royal HaskoningDHV vertelt.

Project

Toegewijde partner in utiliteitsprojecten

‘Of het nu om een ziekenhuis gaat of de renovatie van een kantoorgebouw. De engineers en BIM-modelleurs van i-Commit zijn branchebreed inzetbaar’, aldus Johan Bredenbeek, bedrijfsleider voorbereiding bij ULC Installatietechniek.