Onze medewerkers werken niet voor i-Commit maar bij i-Commit. Dat ene woordje maakt nou nét het verschil. Voor iedereen binnen ons bedrijf is het bijvoorbeeld mogelijk om aandeelhouder te worden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen én voldoening halen uit hun werk. Lees meer over wat wij doen voor onze medewerkers >

Goede balans werk en privé

Natuurlijk realiseren we ons dat iedereen naast zijn werk ook een eigen leven heeft, met persoonlijke wensen en prioriteiten. i-Commit probeert daar zo optimaal mogelijk aan tegemoet te komen, door een goede balans tussen werk en privé te bieden.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Ook maken goede collectieve arbeidsvoorwaarden uiteraard onderdeel uit van ons totale pakket:

  • Vast dienstverband, met wisselende uitdagingen
  • Goede salariëring
  • Projecten in jouw regio, of een uitstekende reistijdvergoeding
  • Keuze in het aantal vakantiedagen
  • Aantrekkelijke en flexibele leaseautoregeling, of een ruime vergoeding van reiskosten
  • Winstdelingsregeling: zelf de vruchten plukken van ons succes
  • Aandelenparticipatieregeling: meebeslissen over de koers en meegroeien met jouw bedrijf

Meer weten over werken bij i-Commit? Neem contact op met Marc de Jager, Anko de Rooij of John Geven. Zij vertellen je graag meer.

 


Samenwerking zzp’ers en freelancers

i-Commit werkt met eigen specialisten, in vaste dienst. Wij maken echter ook graag gebruik van de diensten van gespecialiseerde zelfstandigen.

Partners op gebied van installatietechniek

Wanneer we geen volledig projectteam kunnen samenstellen uit de eigen organisatie of met onze eigen mensen planningstechnisch niet (tijdig) kunnen voldoen aan een advies- of ondersteuningsvraag van een opdrachtgever, zijn waardevolle partners onmisbaar.

Voor zzp’ers of freelancers bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan of gebruik te maken van het netwerk van i-Commit.

Samenwerken?

Heb je je sporen verdiend binnen de installatiebranche, en ben je geïnteresseerd in de werkwijze van i-Commit dan maken we graag nader kennis. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wie weet zit er een mooie samenwerking in het verschiet.