Expertise

De werkwijze van i-Commit is misschien niet helemaal wat u gewend bent. Meestal is het ‘u vraagt, wij draaien’ in onze branche. Een vaak hectische branche. Waarin zo snel mogelijk capaciteit voor een project geleverd moet worden. i-Commit levert geen handjes, maar een concrete bijdrage aan uw project dankzij de expertise van haar specialisten.

i-Commit werkt praktisch en uitvoeringsgericht, met passie en gedrevenheid voor het project. Hoe we dat doen? Door te zorgen dat we het intern goed voor elkaar hebben. Dat werkt extern door. Wij kennen elkaar goed, weten welke collega waar sterk in is. Dat zie je terug in de resultaten van de projecten waar we aan meewerken.

Project is leidend

Ons uitgangspunt is altijd: wat kan i-Commit voor het project betekenen? Het project staat dus centraal, niet de diensten die wij bieden. Onze mensen staan echt ten dienste van het project. Nemen de verantwoordelijkheid. Doordat wij een flexibel intern proces hanteren, kunnen we maatwerk leveren. Voor elk project en voor elke opdrachtgever.

De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011)

Om dit te garanderen hanteren we de leveringsvoorwaarden van De Nieuwe Regeling 2011: de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en opdrachtnemer.

Meer weten over de eigen werkwijze van i-Commit? Neem contact op met Marc de Jager, Anko de Rooij of John Geven. Zij vertellen u graag meer.