Uitgebreide kennis & kunde

Bij i-Commit werken vakkundige mensen. Mensen met passie en enthousiasme voor het vakgebied. Mensen met uitgebreide kennis van en ervaring in de installatiebranche, die dagelijks in aanraking komen met een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Ook staat kennisdeling binnen i-Commit centraal en maken we optimaal gebruik van de kennis en ervaring van elkaar.

Ambitieus, voor een uitstekend resultaat

De juiste mensen zijn een onmisbare schakel binnen ieder project. Bij i-Commit werken ambitieuze, gedreven specialisten, die kwaliteit leveren, verantwoordelijkheid nemen en zo de continuïteit van het project garanderen. Binnen elk installatietechnisch project, groot óf klein, hebben we de ambitie om alles perfect te organiseren en uit te voeren. Een haalbare planning, kloppende calculatie, goed vastgelegde afspraken. Alles voor een uitstekend eindresultaat.

Betrokkenheid maakt het verschil

Dé succesfactor binnen alle projecten waaraan wij werken is – naast onze inhoudelijke expertise – de betrokkenheid van alle partijen. Wij geloven dat commitment echt het verschil maakt. Met dezelfde betrokkenheid die onze medewerkers hebben voor i-Commit, werken wij aan de projecten van onze opdrachtgevers. Dat uit zich in de praktijk in een organisatie met korte lijnen, een prettige onderlinge samenwerking – met elkaar en met onze partners – en het nemen van verantwoordelijkheid.

Lees meer over onze bijzondere werkwijze >

Of lees het interview met Marc de Jager van i-Commit (TVVL Magazine, januari 2017).