BIM/Revit specialisten in installatietechniek

Installatietechnische kennis en kunde, gecombineerd met uitgebreide ervaring van Building Information Modelling (BIM) en Revit. Een combinatie die u in de praktijk niet vaak zult tegenkomen. Maar die juist de specialisten van i-Commit zo uniek maakt.

BIM Consultancy en Engineering

In ons BCE, dat staat voor BIM, Consultancy en Engineering, ontwikkelen we verschillende producten en diensten op het gebied van projectaanpak, planning en engineering in een BIM/Revit-omgeving. Producten en diensten die we met succes inzetten bij de vele projecten waaraan i-Commit werkt. Ontstaan vanuit onze duidelijke visie op de toekomst van installatietechnische projecten, gecombineerd met onze uitgebreide praktische ervaring vanuit het werkveld. Het resultaat? Het allerbeste voor onze projecten én opdrachtgevers.

Meer dan software

We werken onafhankelijk van softwareleveranciers. We zijn geen ICT-bedrijf dat software levert of implementeert, en ook geen installateur. De kracht van i-Commit is juist dat deze twee disciplines goed samenkomen. Dat maakt ons de perfecte partner.

Diensten BIM Consultancy en Engineering

Bij i-Commit BCE kunt u terecht voor de volgende diensten:

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat i-Commit BCE voor uw project of organisatie kan betekenen? Neem contact op met Marc de Jager, Anko de Rooij of John Geven. Zij vertellen u graag meer.